Akumulační kamna

Posted in Recenze

V posledních letech se náklady na vytápění domácností neustále zvyšují. Příčinou jsou nejen dlouhé zimy, ale také neustále se zvyšující cen energií. Jestliže chcete na vytápění ušetřit, investujte do kvalitního krbu či kamen. Investice se vám vrátí již po prvním roce. Velmi oblíbenou a rozšířenou formou jsou akumulační kamna, která jsou charakteristická snadnou a nenákladnou instalací. Tato kamna jsou nejlepším způsobem, jak rychle a účinné zmodernizovat domácnost.

Polykarbonátové desky

Posted in Recenze

Na trhu s moderními stavebními materiály si stále více příznivců získávají polykarbonátové desky. Mají řadu vynikajících vlastností a také dlouhou životnost. Polykarbonátové desky se uplatní jak ve stavebnictví, tak i v zemědělství či v různých průmyslových odvětvích. Prodejem polykarbonátových desek Lexan pro tepelně izolační a bezpečnostní zasklívání se dlouhodobě zabývá firma TERCOPLAST s.r.o.

Matrace

Posted in Recenze

Ložnice je místo, kam se člověk uchyluje k odpočinku a spánku. Tato místnost je zázemí pro regeneraci organismu. Ale abyste si mohli dopřát opravdové pohodlí, které je pro vaše unavené tělo žádoucí, musíte si koupit kvalitní matraci. Ta by měla vyhovovat vašim požadavkům a parametrům těla by měla padnout na míru. Důležitým aspektem je tvrdost. Pokud je matrace příliš tvrdá či naopak příliš měkká, nedostatečně se přizpůsobí tělu. Tvrdost by měla být střední, aby kopírovala křivky těla.

Polykarbonáty

Posted in Recenze

Když se řeknou polykarbonáty, spousta lidí si představí skleníky, krytí bazénů, zastřešení pergol a podobně. A není se čemu divit, protože právě k těmto účelům se polykarbonátové desky využívají. Tyto desky se vyznačují řadou výhod. Jsou vysoce odolné, lehké a mají skvělý vzhled. Nemusíte se tedy bát, že byste narušili estetickou stránku daného objektu, ba naopak. S polykarbonátovým materiálem je skvěle a snadno pracuje, a tak není divu, že se polykarbonáty tak rozšířily.

Domácí vodárny - Helísek

Posted in Recenze

Máte velkou zahradu se záhonky a k jejich zalévání používáte pitnou vodu? Věděli jste o tom, že můžete pitnou vodu ušetřit a najít si zcela jiné vodní zdroje? K praní, splachování i zalévání zahrady slouží domácí vodárny, s nimiž můžete zachycenou dešťovou či užitkovou vodu rozvést v domě i na zahradě. Moderní vodárny napojíte buď na svou studnu na zahradě, nebo na sud s dešťovou vodou. Jedná se o velmi chytrý systém, který se instaluje nejčastěji do sklepních prostor.